Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα πριν χτυπήσει θανάσιμα γυναίκα στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μega φαίνεται το ΙΧ να τρέχει, βγαίνοντας και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πριν χτυπήσει το όχημα 37χρονης, μητέρας δύο παιδιών, έξω από βενζινάδικο, με συνέπεια η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με δύναμη το όχημα της άτυχης γυναίκας, ενώ τραυματίστηκαν τρία ακόμη άτομα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ΙΧ έτρεχε με τουλάχιστον 170 χιλιόμετρα την ώρα.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έκανε κόντρες εκείνο το πρωί, ενώ, όπως λένε, μέσα στο όχημα βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν γίνει καταγγελίες για τα εν λόγω άτομα, για συμμετοχή τους σε παράνομους αγώνες.

Πίσω από την άτυχη γυναίκα βρισκόταν ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε.

Ο ίδιος μιλάει για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60 χιλιόμετρα πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160-170, κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

Ο τραυματισμένος οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το όχημα της 37χρονης, αναφέροντας ότι «με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού».