Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κολοράντο, στις ΗΠΑ, καθώς το κεφάλι και τα χέρια που βρέθηκαν σε έναν καταψύκτη σπιτιού φέρεται πως ανήκουν σε μία έφηβη, η οποία εθεάθη ζωντανή τελευταία φορά πριν από 19 χρόνια.

Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να χαρίσει τις ηλεκτρικές συσκευές που άφησε ο προηγούμενος. Ωστόσο, μέχρι πρόσφατα οι αρχές αναζητούσαν σε ποιο άτομο ανήκουν τα λείψανα.

Χρειάστηκαν εννέα μήνες έρευνας μέχρι το γραφείο του σερίφη της κομητείας Mesa να μπορέσει να ταυτοποιήσει το θύμα μέσω εξέτασης DNA.

Amanda Leariel Overstreet, 16, of #GrandJunction #Colorado, was identified as the victim whose body parts were found in a freezer in January 2024The grim discovery was made after the home’s new owner offered a freezer left behind for free. Inside were a head & forearms with… pic.twitter.com/yV1RKV2IWP— True Crime Updates (@TrueCrimeUpdat) October 12, 2024

Τελικά την Παρασκευή (11/10) ανακοινώθηκε από την αστυνομία πως πρόκειται για την Αμάντα Λιάριελ Όβερστριτ, η οποία ήταν 16 ετών όταν την είδαν για τελευταία φορά ζωντανή στην γειτονιά της. Από τον Απρίλιο του 2005 κανείς δεν ξαναείδε ή δεν ξανάκουσε για το κορίτσι.

Όπως διαπιστώθηκε η Αμάντα ήταν κόρη του προηγούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού και η αστυνομία τώρα ερευνά το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή της, καθώς δεν υπάρχει κανένα αρχείο όπου να έχει καταγραφεί δήλωση εξαφάνισής της. Παράλληλα συνεχίζονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εντοπιστεί ο πατέρας της 16χρονης, ωστόσο οι αρχές έσπευσαν να διευκρινίσουν πως ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, η οποία ερευνάται.