Ρόδος: 46χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα την κάψει ζωντανή – Η φωτογραφία με σχοινί που της έστειλε

Ακόμη μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, παρενόχλησης και εκφοβισμού (stalking) γυναίκας απασχολεί το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην Ρόδο.

Την 1η Οκτωβρίου 2024 μια 36χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος υπέβαλε μήνυση κατά του 46χρονου πρώην συντρόφου της και κινήθηκε δίωξη εις βάρος του.

Όπως κατήγγειλε, είχαν σχέση από τον Ιούνιο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2024 και από τότε που χώρισαν άρχισε να την παρακολουθεί, να πηγαίνει έξω από το σπίτι και την εργασία της και να την εξυβρίζει λέγοντάς της μάλιστα ότι τον εξωθούσε να κάνει πράγματα που θα τον οδηγούσαν στην φυλακή.

Την 30η Σεπτεμβρίου 2024 έστειλε απανωτά υβριστικά μηνύματα στο email της απειλώντας την ότι θα την «κάψει ζωντανή» ενώ της έστειλε και δύο φωτογραφίες, μία με ένα σχοινί και μία με το δίκυκλό του έξω από το σπίτι της.

Η μηνύτρια τόνισε πως φοβήθηκε ενώ είπε πως την φωτογραφία με το σχοινί την εξέλαβε ως απειλή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr.

Κατήγγειλε επίσης ότι μια εβδομάδα περίπου νωρίτερα μόλις είχε τελειώσει την εργασία της και επιβιβάστηκε στο αμάξι της, συναντήθηκε τυχαία με τον 46χρονο ο οποίος ήταν με το μηχανάκι του. Άρχισε να την ακολουθεί, μπήκε μπροστά στο όχημά της κλείνοντάς της τον δρόμο και όταν σταμάτησε επειδή δεν είχε δρόμο διαφυγής, άνοιξε την πόρτα πάρα την θέλησή της, την έριξε στο κάθισμα του συνοδηγού πιέζοντας την στο κεφάλι με τα χέρια του στην περιοχή του μετώπου, την έφτυνε στο πρόσωπο και την απειλούσε.

Όταν τον προειδοποίησε ότι θα πάει στην Αστυνομία απάντησε ειρωνικά, λέγοντάς της «τρέμω» κι έφυγε από το σημείο. Είπε ακόμη ότι ο 46χρονος έχει όπλο. Ο ίδιος δεν είπε κάτι εξεταζόμενος.