Συνεχίζεται ο πόλεμος ανάμεσα στους «87» και τον Στέφανο Κασσελάκη και αυτή τη φορά λάδι στη φωτιά ρίχνουν SMS που διακινούνται μεταξύ υποστηρικτών του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «μποϊκοτάζ» στην επερχόμενη Κεντρική Επιτροπή.

Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε ανάρτησή του πως πρόκειται περί «προβοκάτσιας» και ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να αφήσουν το όργανο να πάρει με ηρεμία τις αποφάσεις του.

«87»: Οι υποστηρικτές του τρομοκρατούν τα μέλη της ΚΕ, αλλά ο Κασσελάκης κόπτεται δήθεν για την ελεύθερη βούλησή τους

Πηγές που πρόσκεινται στους «87», απαντώντας στα περί «προβοκάτσιας» που ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, αμφισβητούν τον έκπτωτο πρόεδρο.

«Οι υποστηρικτές του απειλούν και οργανώνονται, αλλά ο Κασσελάκης τάχα καταδικάζει και μιλάει για προβοκάτσιες» αναφέρουν.

«Οι υποστηρικτές του τρομοκρατούν τα μέλη της ΚΕ, αλλά ο Κασσελάκης κόπτεται δήθεν για την ελεύθερη βούληση των μελών της ΚΕ, αυτών που επίσης ο ίδιος είχε αποκαλέσει κουκουλοφόρους. Κλασικές τραμπικές μέθοδοι, που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Προειδοποίηση Καρανίκα στους «87» και στήριξη σε Κασσελάκη: Μην εκπλαγείτε αν δείτε μαζεμένο εξοργισμένο κόσμο

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Καρανίκας προειδοποίησε τους «87».

Ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook ανέφερε, μεταξύ άλλων, προς τους «87» για την επερχόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο:

«Μην εκπλαγείτε αγαπημένα μου στελέχη αν δείτε αυτό το Σάββατο μπροστά σας στην ΚΕ, μέσα και έξω από το χώρο συνεδρίασης, το κόμμα ασύντακτα αλλά μαζικά, θυμωμένο και εξοργισμένο κόσμο. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε πολύ κόσμο να διαμαρτύρεται και να φωνάζει».