Στην προσαγωγή μιας γυναίκας, αλβανικής καταγωγής, προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Η προσαχθείσα φέρεται να πήγαινε τα ψώνια στην 84χρονη και ενδεχομένως να γνώριζε πού είχε χρήματα στο σπίτι. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το πρόσωπο που, όπως διαπιστώθηκε μπήκε τελευταίο στο σπίτι πριν εντοπιστεί η σορός της ηλικιωμένης. Κατά τις ίδιες πηγές, ο άνδρας της προσαχθείσας έκανε κηπουρικες εργασίες στο σπίτι της 84χρονης.

Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματός της, σε πολυκατοικία όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης, έχοντας ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη, πιθανότατα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί, ούτε ήταν κλειδωμένη, δείγμα ότι οι δράστες γνώριζαν καλά το σπίτι, ενώ είναι πιθανόν να πρόκειται για κάποιον κοντινό άνθρωπο στην 84χρονη. Παράλληλα, στο διαμέρισμα υπήρχαν κηλίδες αίματος, καθώς και πατημασιές. Αρκετοί άνθρωποι μπαινόβγαιναν στο σπίτι της ηλικιωμένης, αναφέρει το Action24 -άλλος για τα φάρμακα, άλλος για τα τρόφιμα-, και εκεί επικεντρώνονται οι Αρχές.

Μιλώντας για τη δολοφονία της 84χρονης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε ότι η ηλικιωμένη «άνοιξε στον δολοφόνο της».

«Αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό, όμως πιστεύω ότι οι αστυνομικοί θα φτάσουν στο τέλος της υπόθεσης. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της 84χρονης», είπε στο Action24.