Περικλής Κονδυλάτος: Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν

Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έκανε δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, μίλησε και για τα απειλητικά μηνύματα που έχει λάβει.

Μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι: «Έχω χάσει χιλιάδες ακολούθους, μπορεί λόγω των απόψεών μου. Παρουσιάζομαι στον κόσμο ως αυτός που είμαι, αλλά δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να με ακολουθήσει σ’ αυτά που κάνω. Ποτέ δεν έχω πει ότι οι απόψεις μου είναι οι μόνες σωστές και πρέπει να ακολουθήσουν εμένα!

Σε όποιον αρέσουμε, δεν προσπαθώ να κολακέψω το κοινό. Οι λογαριασμοί με πολλούς ακόλουθους είτε κολακεύουν το κοινό, είτε έχουν πληρωμένους followers! Ειδικοί του Instagram μού έχουν πει ότι δεν υπάρχουν ένα εκατομμύριο ενεργοί χρήστες στην Ελλάδα. Ο νοών νοείτω!».

Επίσης, ο γνωστός σχεδιαστής εξομολογήθηκε πως: «Έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την προσωπική μου ζωή, την εμφάνισή μου, ότι φοράω περούκα.

Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν και ότι ξέρουν που μένω. Είχα σκεφτεί να ζητήσω άδεια οπλοφορίας, γιατί τα μηνύματα που λάμβανα, ειδικά όταν είχα βγει από το πρώτο Survivor, ήταν απειλητικά και τρομακτικά».