Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Το γουρούνι είμαι εγώ; – Εκείνη το ξεκίνησε, εγώ αμύνομαι»

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, η Δανάη Μπάρκα έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram προφίλ της και πολλοί θεώρησαν ότι αναφέρεται σε εκείνον. Η κάμερα του Γιώργου Λιάγκα συνάντησε τον σχεδιαστή, ο οποίος απάντησε για τη δημοσίευση της παρουσιάστριας.

Αρχικά, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Εγώ δεν έχω πει τίποτα και το παίρνουν και το εντάσσουν στο πλαίσιο που μιλάνε για το συγκεκριμένο άτομο. Εγώ δεν έχω πει απολύτως τίποτα. Το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει, εγώ δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη συγκεκριμένη κυρία!».

Σχολιάζοντας την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα, ο σχεδιαστής είπε: «Το γουρούνι είμαι εγώ; Θα μπορούσα να απαντήσω κάτι πολύ χειρότερο από αυτό, αλλά δεν θα με βάλετε στον πειρασμό. Εγώ είμαι gentleman. Με έθιξε αυτή η δήλωση, πάω να κλάψω.

Με στενοχωρεί γιατί όλο αυτό ξεκίνησε επειδή είπα γενικά για τα κιλά και βγήκε η συγκεκριμένη κυρία και το πήρε προσωπικά. Με στενοχωρεί που με έχει «φάει» αυτό και με τραβάει σε ένα σημείο που εγώ δεν θέλω να πάω καθόλου. Το μέλημά μου είναι να προστατέψω τα νέα παιδιά από κακά πρότυπα».

«Δεν υπάρχει κόντρα, εκείνη το ξεκίνησε. Εγώ αμύνομαι! Εγώ βγαίνω και κάνω καλοπροαίρετα μία δήλωση και λέω στα νέα παιδιά να μην έχουν λάθος πρότυπα κι εσείς οι δημοσιογράφοι το παίρνετε και το κάνετε σαν ίντριγκα. Αυτό όμως δεν είναι σωστό, γιατί είναι η υπόληψή μου εμένα!», σημείωσε.