Περικλής Κονδυλάτος: Αυτό που μου έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ήταν πολύ άσχημο

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, στη διάρκεια εξόδου του. Ο σχεδιαστής μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά και την κίνηση του παρουσιαστή που τον ενόχλησε.

Μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Έχω διαφωνήσει ακόμη και με τον εαυτό μου, όταν έχω πει κάτι. Καλοπροαίρετα εγώ πολλές φορές εκφράζω μια άποψη που δεν έχει σκοπό να πληγώσει άλλους ανθρώπους».

Συνεχίζοντας, ο σχεδιαστής ανέφερε: «Στο απυρόβλητο των πάνελ είναι οι παρουσιαστές. Γιατί δεν τους σχολιάζουν και πάντα τους υποστηρίζουν; Γιατί σκέφτονται ότι του χρόνου μπορεί να μείνουν χωρίς δουλειά, οπότε θέλουν να τα έχουν καλά μαζί τους. Οι δημόσιες σχέσεις εντός της τηλεόρασης δεν με αφορούν, γι’ αυτό και φαίνομαι κακός».

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για τον Νίκο Μουτσινά, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα με καλούσε στην εκπομπή του. Δεν μιλούσε άσχημα για μένα, αλλά επειδή έχω ένα ψεύδισμα στο λόγο μου, με παρίστανε. Είναι σαν να παριστάνω έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα και να κάνω τον κουτσό.

Ήταν πολύ άσχημο αυτό και απορώ πώς σε κάποιους ανθρώπους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό. Ενώ αν πω εγώ για τις κοπέλες με παραπανίσια κιλά που φορούν αποκαλυπτικά ρούχα, σοκάρει».

«Η τηλεόραση έχει θέματα ειλικρίνειας και αυτοσεβασμού. Πρέπει να τα δείτε», σημείωσε.