Πήγαινε ξανά στο σχολείο από το Δημοτικό μέχρι το Γυμνάσιο και το Λύκειο, και ΙΣΩΣ μάθεις Ορθογραφία και μετά γράφεις σχόλια.

Άσε μας, κουλή μου, που περίμενα εσένα και την μασονική Google, να μου μάθετε τι είναι το ΘΕΪΚΟ ΠΑΣΟΚ, η ΠΑΣΟΚΑΡΑ. Έχω ενημερωθεί από έγκυρες πηγές τι είναι το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα Παπανδρέου. Έζησα το ΠΑΣΟΚ του ΘΕΟΥ Κώστα Σημίτη και ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Ο τεράστιος Κώστας Σημίτης είναι ισάξιος του τεράστιου Αντρέα Παπανδρέου. Ο Τσίπρας δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα π@π@ρι@ του Αντρέα και του Σημίτη. Εκεί που έφτυσαν οι δύο αυτοί διανοούμενοι και ικανότατοι χαρισματικοί Πρωθυπουργοί, φύτρωσε ο άχρηστος, αμόρφωτος, ανίκανος Τσίπρας. Το ΠΑΣΟΚ έκανε τα λάθη του, όμως έκανε αμέτρητα καλά. Το ΠΑΣΟΚ έκανε την Ελλάδα κράτος και τους Έλληνες ανθρώπους που ήταν ψωμόλυσσες και καταπιεσμένοι κοινωνικά. Οι Έλληνες ζούσαν μέσα στην φτώχεια, την ανέχεια, τον φασισμό. Ήρθε το ΠΑΣΟΚ και τους έδωσε καλά λεφτά, τους έφερε Δημοκρατία και έζησαν με αξιοπρέπεια. Έκαναν ζωή χαρισάμενη οι Έλληνες με το ΠΑΣΟΚ. Οι γονείς μου έζησαν την σκληρή και απάνθρωπη δεξιά πριν έρθει το ΠΑΣΟΚ και ξέρουν πολύ καλά πόσα καλά έκανε ο Αντρέας για τον λαό. Το ΠΑΣΟΚ έφερε πραγματική αλλαγή. Μορφώσου και μάθε πως ζούσε ο κόσμος πριν το ΠΑΣΟΚ, πως έζησε όσο κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, και πώς έζησε μετά το ΠΑΣΟΚ. Μόνο με το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος έζησε ΟΜΟΡΦΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. Με ΝΔ έζησε άθλια, μίζερα και καταπιεστικά. Όταν ανέλαβε ο Βούδας Καραμανλής, έφερε πάλι μιζέρια και σταδιακά φτώχεια. Ο Βούδας μάς έφερε την κρίση, μας χρέωσε με 120 δις, τριπλασίασε το χρέος και έφερε τα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, τακίμιασε με τους καραμανλικούς που μας χρεοκόπησαν και ξέπλυνε την ΝΔ. Κι εσύ τώρα την ξεπλένεις. Η ΝΔ και το σύστημα χρησιμοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ως χρήσιμους ηλίθιους. Έτσι, ο Τσίπρας με τις βλακείες του διέλυσε την Αριστερά. Κατέστρεψε και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ το οποίο λοιδόρησε άδικα ενώ το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε διεφθαρμένο και σάπιο όπως και ο ίδιος.

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε γλυκό ψωμί στον κόσμο. Έκανε πάρα πολλά καλά. Άφησε έργα. Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, δεν θα είχες ίντερνετ να γράφεις τις βλακείες σου. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα δεν μας πρόσφερε τίποτα απολύτως. Ένα σκατό μόνο. Πες μου εσύ ένα καλό που μας έκανε. Κανένα. Ούτε τα σπίτια δεν προστάτευσε και έφερε τα funds και τον Κούλη να λεηλατούν την πρώτη κατοικία. Ο ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα κυβέρνησε πολύ μίζερα και ερασιτεχνικά με τεράστια λάθη. Και μας φόρτωσε τον Κούλη. Δεν ήταν καθόλου Αριστερή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν νεοφιλελεύθερη καραδεξιά, απάνθρωπη και αντιλαϊκή. Ο ίδιος ο Μελανσόν το είπε. Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο και μοναδικό Αριστερό – Σοσιαλιστικό κόμμα που κυβέρνησε στην Ελλάδα μέχρι στιγμής. Ο Αντρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης είναι οι πρώτοι και μοναδικοί Αριστεροί Πρωθυπουργοί μέχρι στιγμής. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τσίρκο όπως αποδείχτηκε. Μην θεοποιείς τον φελλό τον Τσίπρα. Απέδειξε πόσο λίγος και ανεπαρκής είναι. Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα και τους Έλληνες για το χρήμα, την καρέκλα και την εξουσία, και έχασε πολιτικά γιατί όλοι τον κατάλαβαν ότι είναι απατεώνας. Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι το πιο ανθρώπινο κόμμα. Ο Αντρέας και ο Σημίτης έχουν ανθρωπιά και ευσπλαχνία για τον λαό. Ο Τσίπρας και η παρέα του είναι δέκα κώλοι που θέλουν να βολευτούν σε καρέκλες. Δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς για τον λαό. Αδιαφορούν για τον κόσμο, τον έχουν χεσμένο.

Υ.Γ. Το ΠΑΣΟΚ προστάτευσε την πρώτη κατοικία με τον εξαίρετο νόμο Κατσέλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κατάπτυστο νόμο Σταθάκη, άνοιξε τον δρόμο στα funds μαζί με τον Τσακαλώτο και έφερε χιλιάδες πλειστηριασμούς και τον Κούλη για δώρο.

ΜΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΖΩΑΡΑ. ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ.

Έζησα τα πιο όμορφα παιδικά χρόνια με ΠΑΣΟΚ και παρόλο που δεν ποτέ δεν είχα πλούτη, καθώς ανήκω στην μικρομεσαία τάξη, με το ΠΑΣΟΚ δεν μου έλειψε τίποτα. Αρχοντικά μεγάλωσα χάρη στο ΠΑΣΟΚ, όπως όλοι μας!

Το ΠΑΣΟΚ είναι το καλύτερο και το πιο Αριστερό, δημοκρατικό και ανθρώπινο κόμμα!