Το νέο πλάνο με τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις-κλειδιά στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τη Χαριλάου Τρικούπη, αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την τελευταία στιγμή κάποιες αλλαγές στη σύνθεση του Πολιτικού Κέντρου.
Στο νέο άτυπο 9μελές όργανο του ΠΑΣΟΚ εκτός από τους τρεις συνυποψηφίους του στις εσωκομματικές εκλογές, τους κ.κ. Δούκα, Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου, θα συμμετέχουν τελικά και ο Νίκος Χριστοδουλάκης, επικεφαλής του Ινστιτούτου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος κατάρτισης του προγράμματος του κόμματος προς τις εκλογές του 2023 καθώς και η Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί για τη θέση της Γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας. Στην κορυφαία επιτελική θέση του προγράμματος ορίστηκε η Άννα Διαμαντοπούλου που αναλαμβάνει τα ηνία του Πολιτικού Σχεδιασμού, ενώ ο Λευτέρης Καρχιμάκης θα είναι συντονιστής της ομάδας προγράμματος.
Ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου, που κατέβηκαν στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές ορίστηκαν «σκιώδεις υπουργοί» Εθνικής Άμυνας και Μετανάστευσης/Ασύλου αντίστοιχα. Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης παραμένει Τομεάρχης Περιβάλλοντος, ενώ η μέχρι σήμερα Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Ευαγγελία Λιακούλη αναλαμβάνει καθήκοντα «σκιώδους υπουργού» Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας.
Αναλυτικά το νέο σχήμα του ΠΑΣΟΚ
Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, συγκροτείται 9μελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο, στο οποίο θα μετέχουν οι:
Κλείσιμο
Χάρης Δούκας
Παύλος Γερουλάνος
Άννα Διαμαντοπούλου
Νίκος Χριστοδουλάκης
Μιλένα Αποστολάκη
Θανάσης Γλαβίνας

Συντονιστής της ομάδας προγράμματος ο Λευτέρης Καρχιμάκης – Δείτε τη σκιώδη κυβέρνηση του Ανδρουλάκη – Στο 9μελές Συντονιστικό Κέντρο Δούκας, Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου- Όλες οι αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ

Content snippet: CookieBar