Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024, 11:19 μμ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέβασε φωτογραφία στο Χ και έγραψε σχετικά: Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου, του οποίου η σύνθεση υπηρετεί την ενότητα και την κυβερνητική προοπτική του ΠΑΣΟΚ. Μέσα από τις τακτικές συνεδριάσεις μας, θα συντονίζουμε τις δράσεις και την αντιπολιτευτική μας στρατηγική, αναδεικνύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες και η σημερινή κυβέρνηση αδυνατεί να βρεί λύσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα οργανώσουμε καμπάνιες ενημέρωσης ώστε να επικοινωνήσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις θέσεις μας για την υγεία, την ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση, τα εργασιακά δικαιώματα και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Σε μια περίοδο που η κοινωνία στρέφει ξανά το βλέμμα της στο ΠΑΣΟΚ, είναι χρέος μας να εργαστούμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις, ασκώντας δυναμική, σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση αλλά και διαμορφώνοντας το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος.

Θα είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη εντός και εκτός Βουλής απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Θα είμαστε παντού, σε κάθε γωνιά της χώρας!

Εύχομαι περαστικά στον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας λόγω μιας ιατρικής επέμβασης.