ΠΑΣΟΚ: Με τον Χάρη Δούκα συναντήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Οι τελευταίες πληροφορίες για τις αλλαγές σε κόμμα και Βουλή

Με τον Χάρη Δούκα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να κλείσει τον κύκλο επαφών πριν προχωρήσει στις αλλαγές στο κόμμα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ανακοινώσεις σχετικά με τις κοινοβουλευτικές και κομματικές αλλαγές του «ανασχηματισμού» Ανδρουλάκη, ενώ τα επικοινωνιακά και οργανωτικά θα ανακοινωθούν σε δεύτερη φάση, ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Όπως έγραψε και η Realnews της Κυριακής, οι ανακοινώσεις του προέδρου του κόμματος θα είναι χωρισμένες σε δύο ενότητες. Η μία θα αφορά στις αλλαγές που θα γίνουν στη Βουλή -και όχι μόνο- με στόχο το ΠΑΣΟΚ να συμπεριφέρεται εκ νέου ως κυβερνητική δύναμη, και η άλλη θα είναι σχετική με εκείνες που θα γίνουν στο κόμμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, θα συσταθεί επταμελές πολιτικό κέντρο στο οποίο θα συμμετέχουν οι: Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θανάσης Γλαβίνας, Μιλένα Αποστολάκη, Νίκος Χριστοδουλάκης.

Θα υπάρξουν αλλαγές και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Τη θέση της Ευαγγελίας Λιακούλη, θα πάρει ο Δημήτρης Μπιάγκης και αναπληρωτής του θα είναι ο Γιάννης Τσίμαρης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Εκπρόσωπος Τύπου θα είναι ο Κώστας Τσουκαλάς και αναπληρώτρια η Όλγα Μαρκογιαννάκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ: