Το Αγρίνιο επισκέπτεται σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας στο πλαίσιο των περιοδειών του στη Δυτική Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων είχε από νωρίς το απόγευμα συναντήσεις με φορείς της περιοχής και το βράδυ της Τρίτης (1/10) μίλησε σε πολίτες στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Τον κ. Δούκα προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ζήσιμο ο οποίος τόνισε πως «εμείς θέλουμε τον κόσμο να έρθει από όποιο κόμμα και να είναι».

«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην προεκλογική μου καμπάνια. Και στην πρώτη στην πλατεία είχε κόσμο αλλά σήμερα η παρουσία σας είναι συγκλονιστική», ανέφερε αρχικά στην ομιλία του ο Χάρης Δούκας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «Είναι ένα μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό και την Κυριακή 6 Οκτώβρη αλλάζουμε κατεύθυνση. Έχουμε μία πολύ μεγάλη δυνατότητα να αποφασίσουμε ξανά για το μέλλον όχι απλώς του χώρου αλλά της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορική ευθύνη να το πράξει αυτο διότι στα πιο δύσκολα σήκωνε ανάστημα».

«Η χώρα βρίσκεται σε πολύ μεγάλη οπισθοδρόμηση», συμπλήρωσε. Σφοδρή κριτική άσκησε ο κ. Δούκας στην κυβέρνηση για την Υγεία και την Παιδεία. «Το ΕΣΥ είναι ζήτημα ζωής και θα παλέψουμε για την δημόσια υγεία και θα βάλουμε εμπόδιο στους μεγαλοκλινικάρχες και τα funds», ανέφερε σε σημείο της τοποθέτησής του.

«Πρέπει να βάλουμε εμπόδιο στους μεγαλοκολλεγιάρχες» σημείωσε ο κ. Δούκας και πρόσθεσε πως «Πρέπει να προασπίσουμε και την δημόσια δωρεάν παιδεία. Έχουμε φτάσει πέντε χρόνια τώρα το βασικό μέλημα της ΝΔ είναι το πότε θα έρθουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Εδώ καταρχάς δεν έχετε σχολές, που είχατε παλιά και ήταν πρότυπο και πολλές άλλες περιοχές. Η ταμπακιέρα του προβλήματος είναι ότι είμαστε στον πάτο στην δημόσια χρηματοδότηση για την παιδεία μας».

Δείτε την ομιλία του Χάρη Δούκα στο Αγρίνιο