Home / Ψυχαγωγία / Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου: «Βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετική φάση»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου: «Βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετική φάση»
Τρίτη, 8.10.2024, 01:35
Zappit@ZAPPIT_

“Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε” σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στη late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τις σχέσεις του σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου και αν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

«Όχι. Και οι δύο νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι… θανατικό ας πούμε. Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε» απάντησε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον; «Δεν νομίζω, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του και σέβεται ο ένας τον δρόμου του άλλου. Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ στα χωράφια του άλλου. Με την τηλεόραση έχω μια αγάπη. Αγαπώ να δουλεύω στην τηλεόραση , δεν μπερδεύω τη ζωή μου με την τηλεόραση, καθόλου. Την έχω τελείως ξεχωριστά. Δεν μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η ζωή του».