Home / Ψυχαγωγία / Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την πραγματική επικοινωνία που έχει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την πραγματική επικοινωνία που έχει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Τρίτη, 8.10.2024, 12:38
Zappit@ZAPPIT_

“Είμαστε διπλανά πλατό και αν τον πετύχω θα καθίσω 10-15 λεπτά να τα πούμε”.

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα της ερώτησης που έκαναν οι δημοσιογράφοι στον παρουσιαστή και έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το αν οι δύο παρουσιαστές είναι φίλοι ή όχι.

«Ο τρόπος που ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι, απέχει πολύ (από αυτό που μου μετέφεραν). Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν αυτή η κουβέντα του Γιώργου. Πολλές φορές συναντιόμαστε στο διάδρομο με τον Γιώργο και ανταλλάσσουμε απόψεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο στη συνέχεια και είπε τα εξής: «Χαίρομαι για τη στάση του αυτή, έχουμε μια χαρά σχέση. Είμαστε διπλανά πλατό και αν τον πετύχω θα καθίσω 10-15 λεπτά να τα πούμε. Αν μου μεταφέρουν ψέματα ότι είπε ο Γρηγόρης για μένα ή μεταφέρουν ψέματα ότι είπα εγώ γι’ αυτόν…».

Όταν στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε κάποια site που παραποιούν τα λεγόμενά του, η Αφροδίτη Γραμμέλη αντέδρασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ πριν βγω στην τηλεόραση έβλεπα μια φράση απομονωμένη από την κριτική ως τίτλο και με σταυρώνατε χωρίς να έχω πάρει πρέφα.