Το Piaggio Medley έρχεται με μια νέα προσφορά της ιταλικής εταιρείας στα 125 και 150 κ.εκ.

Στο Piaggio Medley οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η – τότε – νέα κατηγορία στα scooter με μεγάλους τροχούς, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά των ελαφριών scooter με εκείνα των GT. Πλέον το Medley που αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα, έρχεται με μία ακόμα πιο δυνατή προσφορά.

Μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Piaggio Medley στα 125 κ.εκ. και τα 150 κ.εκ. με όφελος 300 ευρώ. Η τιμή προσφοράς διαμορφώνεται στα 3.290 ευρώ και θα το βρείτε άμεσα παραδοτέο στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio.

Το Medley είναι ένα σύγχρονο και κομψό scooter με την εγγύηση ποιότητας της Piaggio. Ο εξοπλισμός του είναι πολύ πλούσιος καθώς διαθέτει LED φώτα, LCD οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και σύστημα Start/Stop στον κινητήρα.

Όσο για τους κινητήρες, αυτοί είναι υπερσύγχρονοι με τεχνολογία i-get. Στην περίπτωση του 125 κ.εκ. η απόδοση είναι 15 ίππους, ενώ στην περίπτωση του 150 κ.εκ. η ισχύς ανεβαίνει στους 16,6 ίππους. Είναι αμφότεροι υγρόψυκτοι και συνοδεύονται από CVT αυτόματο κιβώτιο και ποιοτικό ψεκασμό. Ανακαλύψτε τη σειρά Piaggio Medley σε ένα σημείο πώλησης Piaggio.