Οργή επικρατεί σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Σε αυτήν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι απευθύνει ουσιαστικά προσκλητήριο προς τους υποστηρικτές του να εγγραφούν ως μέλη, όχι μόνο στις κατά τόπους οργανώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή στον isyriza (δηλαδή την επίσημη ψηφιακή πλατφόρμα της Κουμουνδούρου), αλλά και στην προσωπική του ιστοσελίδα, odikosmassyriza.gr (Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ).

Αναφερόμενος στο site, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, μεταξύ άλλων: «Παρακαλώ τον κόσμο που θέλει να με στηρίξει, πέρα από την εγγραφή του στις ΟΜ (Οργανώσεις Μελών), να κάνει εγγραφή και στο δικό μας site, odikomassyriza.gr».

Στη νέα πλατφόρμα το σύνθημα είναι «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» και με hashtag το «Είμαι εδώ», ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερωτηματολόγιο της εγγραφής για τον «δικό μας ΣΥΡΙΖΑ» ζητείται ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση, ενώ υπάρχουν δύο ακόμα ερωτήματα «αν είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» και «αν θέλετε να γίνετε εθελοντής».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ύπαρξη προσωπικής ιστοσελίδας του Στέφανου Κασσελάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση odikosmassyriza.gr, την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Star, σήμανε «κόκκινο» συναγερμό αργά το βράδυ μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία, κατά πληροφορίες, είχαν μείνει άναυδα από την νέα «πρόκληση», όπως τη χαρακτηρίζουν, από πλευράς του πρώην προέδρου.

Και αυτό, γιατί τα περισσότερα κορυφαία στελέχη ανέμεναν από τον κ. Κασσελάκη να επιχειρηματολογήσει αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στην πρώτη του εμφάνιση μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του, παρά να βρεθούν αντιμέτωπα με το «παρακόμμα Κασσελάκη», όπως ακριβώς περιέγραφαν την παράλληλη εγγραφή μελών, σε προσωποπαγή πλατφόρμα.