Πλέον είναι εκεί, στο Metropolitan EXPO. Το καυτό MG Cyberster, οι τρομοκράτες Χούθι και το ατελείωτο ταξίδι του για την Αθήνα…

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα που θα παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στην Auto Athina 2024 έχει μια ιδιαίτερα συναρπαστική ιστορία. Ο λόγος για το Cyberster της MG, το οποίο ξεκίνησε από τη Σανγκάη και έκανε ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να φτάσει στην Αθήνα.

Μετά τη φόρτωσή του στο λιμάνι της Σανγκάης, το ηλεκτρικό roadster μεταφέρθηκε μέσω θαλάσσης στο Gdansk της Πολωνίας.

Η μεταφορά του όμως δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς η κατάσταση με τους Χούθι στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας ανάγκασε το πλοίο να αλλάξει πορεία και να κάνει τον γύρο της Αφρικής, καθυστερώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Έτσι, όταν έφτασε επιτέλους στο Gdansk, αποφασίστηκε να γίνει ειδική μεταφορά με κλειστό βαν, για να εξασφαλιστεί ότι θα προλάβει να φτάσει στην Αθήνα.

Με λίγα λόγια από τον κύκλο που υποχρεωθηκε να κάνει το καράβι, τα εμπορεύματά του, μεταξύ των οποίων και το Cyberster, καθυστέρησαν πάνω από 72 ώρες να φτάσουν στην Ελλάδα.

Η όλη διαδικασία ήταν μια πραγματική δοκιμασία, καθώς οι οργανωτές έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να φέρουν το αυτοκίνητο στην έκθεση και να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των επισκεπτών.

Αυτή η περιπέτεια δείχνει το πάθος και την αφοσίωση των εκθετών και των διοργανωτών της Auto Athina 2024 να παρουσιάσουν τα καλύτερα αυτοκίνητα και να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό.

Η έκθεση έχει σημειώσει ρεκόρ επισκεψιμότητα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της λειτουργίας της και η παρουσία αυτού του εντυπωσιακού roadster της MG θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος της έκθεσης.