Home / Ψυχαγωγία / Ξεσπά ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειo, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος»
Ξεσπά ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειo, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος»
Τετάρτη, 23.10.2024, 09:05
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν είναι κάτι το φοβερό, δεν είναι η Επίδαυρος! Πολύ κακό για το τίποτα” επισημαίνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη θύελλα αντιδράσεων που υπάρχει για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν πια χώρα στο Ηρώδειο, ήρθε ο Απόστολος Γκλέτσος να απαντήσει το πρωινό της Τετάρτης μέσα από την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ζήτησε από όλους ηρεμία μιας και «δεν έχει κανένα ειδικό βάρος το Ηρώδειο».

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος υπογράμμισε αρχικά πως «για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο δεν έχω να πω τίποτα, μωρέ, τώρα. Εντάξει, ένας χορός ήταν και έχω χορέψει δεκάδες ζεϊμπέκικα. Δεν έχω να πω κάτι. Το Ηρώδειο είναι ένας χώρος που τον έφτιαξαν κατακτητές και δεν έχει κανένα ειδικό βάρος . Είναι ένα μνημείο από τους Ρωμαίους, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος σημαντικό. Μέχρι και για αρένα το χρησιμοποίησαν οι Ρωμαίοι».

«Δεν είναι κάτι το φοβερό, δεν είναι η Επίδαυρος! Πολύ κακό για το τίποτα! Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειο! Το Ηρώδειο δεν είναι τίποτα, πάμε παρακάτω».

«Σαφέστατα υπάρχει χώρος στο Ηρώδειο και για τον Γιάννη Πλούταρχο και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες και βεβαίως υπάρχει χώρος για αυτούς» συμπλήρωσε, επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.