Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος

Λίγο μετά τις 22:30 ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε ομιλία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Έφτασε υπό το σύνθημα «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός» και ευχαρίστησε το πλήθος για «τη μεγάλη τιμή και τη μεγάλη χαρά να με εμπιστευτείτε στην ηγεσία του μεγάλου Κινήματος».

«Οι μεγάλες αλλαγές και μεγάλες νίκες όταν είμαστε ενωμένοι. Μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε. Έχουμε χρέος να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νέες γενιές. Όλα με τη σειρά τους. Τώρα που οι σημαίες ευκαιρίες ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια στρέφονται ξανά στην παράταξή μας είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαριστώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες, αλλά και την οικογένειά του. «Την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας δεν θα την ξεχάσω ποτέ». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου
EMAIL
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Ευχαριστούμε!
Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

«Θέλω και είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σήμερα, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Από αύριο ενωμένοι θα πάμε το κίνημα εκεί που αξίζει, στην ιστορία και την προσφορά του», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τους συνυποψηφίους του. «Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά. Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Σας καλώ για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ και αγώνα. Θα το κάνουμε και θα κερδίσουμε. Θα πορευτούμε με σοβαρότητα, αξιοπιστία και προτάσεις». 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη