Μαύροι Πίνακες: Πρεμιέρα για την νέα αστυνομική σειρά του Star – Σπάραξε η Λένα Παπαληγούρα πάνω από το νεκρό σώμα της κόρης της

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η νέα αστυνομική σειρά «Μαύροι Πίνακες» της Σοφίας Καζαντζιάν και του Μάριου Ιορδάνου έκανε την εμφάνισή της την Παρασκευή το βράδυ στο πρόγραμμα του STAR. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η σειρά κέρδισε τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα στα social media, χάρη στη σκοτεινή και ατμοσφαιρική αισθητική της.

Η ιστορία ξεκινά με ένα έγκλημα. Η σειρά ανοίγει αυλαία με τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, στο πρόσωπο της οποίας ο δολοφόνος είχε αφήσει το δικό του αποτύπωμα ζωγραφίζοντας έναν μαύρο πίνακα. Η κοπέλα αυτή ήταν η κόρη της Αγάπης και του Νίκου, ρόλοι που ερμηνεύουν η Λένα Παπαληγούρα και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Όταν η αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση έπρεπε να ανακοινώσει το τραγικό γεγονός στους γονείς, η Αγάπη, η ηρωίδα της Λένας Παπαληγούρα, κατέρρευσε συναισθηματικά καθώς συνειδητοποίησε πως θα έβλεπε το άψυχο σώμα της κόρης της για τελευταία φορά.

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν η πιο συγκλονιστική του πρώτου επεισοδίου, καθώς η Αγάπη δεν άντεξε να αντικρίσει το παγωμένο κορμί της κόρης της μπροστά της. «Παιδί μου, αγάπη μου! Τι σου έκαναν; Γιατί, αγάπη μου;» φώναξε με απόγνωση στο νεκροτομείο, πριν καταρρεύσει συναισθηματικά, λέγοντας «πνίγομαι» και ξεσπώντας σε κλάματα.

Σε αυτή τη στιγμή, η ιατροδικαστής προσπάθησε να την ηρεμήσει, ενώ η Αγάπη συνέχισε, βουτηγμένη στον πόνο, να αναρωτιέται με απόγνωση: «Πού είναι το παιδάκι μου; Πού είναι το παιδί μου;».