Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι κάτι το οποίο θέλω να προστατεύσω, είμαι πολύ χαρούμενη»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα (25/10) η Μαρία Αντωνά. Η ραδιοφωνική παραγωγός στη συνέντευξή της μίλησε και για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Στην αρχή, η Μαρία Αντωνά ανέφερε για την σχέση της με τον παρουσιαστή: «Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα το σκέφτεσαι ότι μπορεί να συζητηθεί, πόσο μάλλον όταν έχει και αρκετά φώτα προβολής.

Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον  άνθρωπο αυτόν. Δεν το κρύβω αλλά είναι κάτι το οποίο σέβομαι και θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πραγματικά πάρα πολύ καλά και πολύ χαρούμενη!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξήγησε πως: «Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα για αυτή τη σχέση, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί και δεν ήταν κάτι που ήθελα να μοιραστώ.

Τη σκέψη μου και το συναίσθημά μου θα τα κρατήσω για μένα τις περισσότερες φορές και μετά θα τα μοιραστώ με κάποιους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, που είναι πολύ κοντά μου, τους φίλους μου που τους θεωρώ οικογένειά μου! Το πιο σημαντικό δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός είναι οι φίλοι».