Μίνως Μάτσας: Το δικαστήριο ανέθεσε στους γονείς τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Σε μια ανακοίνωση προχώρησε ο Μίνως Μάτσας την Τρίτη (22/10) μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την επιμέλεια των δύο παιδιών, που έχει αποκτήσει με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους.

Τα ασφαλιστικά μέτρα και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα».

Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της κέρδισε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην αντιδικία της με τον Μίνωα Μάτσα, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή του εκδόθηκε, ο Μίνως Μάτσας υποχρεούται να αποχωρήσει εντός 3 ημερών από το σπίτι, το οποίο παραχωρείται στην κ. Κεφαλογιάννη και τα παιδιά. Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών θα έχει η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ ο κ. Μάτσας θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας μαζί τους για 3 ώρες, 3 φορές εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Από κοινού οι γονείς θα αποφασίζουν για θέματα ανατροφής ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών, σύμφωνα με την απόφαση.