Μάνεσης: Υποκριτική η συγγνώμη του Λιάγκα – Να πάει να δει το σπίτι του εργοδότη του αν έχει κότσια

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, 11:26 πμ

“Δεν είναι λάθος – Είναι ενσυνείδητο για λόγους τηλεθέασης”

Ο Νίκος Μάνεσης είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του. Είναι ένας δημοσιογράφος από τους λίγους στην ελληνική τηλεόραση που δεν στρογγυλεύει την άποψή του και αυτό που θέλει να πει θα το πει, χωρίς να τον απασχολούν οι δημόσιες σχέσεις. Σήμερα ήταν λάβρος κατά του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια του τελευταίου για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ και το πόσο πολυτελές ήταν.

Στον απόηχο λοιπόν των αντιδράσεων που έχουν ξεσηκωθεί για τον Γιώργο Λιάγκα σε κοινωνικά δίκτυα, τηλεοπτικές εκπομπές και παντού, χωρίς να τον κατονομάζει αλλά ήταν προφανές από τη συζήτηση ότι αναφερόταν στον παρουσιαστή του “Πρωινού” (ANT1)… Σχολίασε ότι η συγγνώμη του είναι υποκριτική, αν έχει κότσια να πάει να δει το σπίτι του αφεντικού του και κατέληξε ότι δεν ήταν λάθος, αλλά το έκανε ενσυνείδητα για λόγους τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μάνεσης ανέφερε σήμερα στην εκπομπή του στον ALPHA: “Eδώ ανοίξαμε κουβέντα για το σπίτι ασε με τώρα, είτε πληρώνεις 1.000 ευρώ είτε 101.000 τι σε κόφτει εσένα; Τα πληρώνουν οι ομάδες συνήθως τα σπίτια. Και είπα αυτοί που είπαν και κάνανε, που υποκριτικά λένε συγγνώμη, να πάνε να δουν τα σπίτια των αφεντικών τους, των εργοδοτών τους. Αν έχουν κότσια! Και αυτοί και οι πανελίστες οι οποίοι συνηγορούσαν… Είναι επαναλαμβανόμενα για κάποιους αυτά, μην αρχίζουμε να θυμόμαστε περιστατικά. Δεν είναι λάθος, το λάθος το δέχεσαι. Λάθη κάνουμε όλοι, εγώ πιο πολλά από όλους. Είναι ενσυνείδητο για λόγους τηλεθέασης”.