Τεράστιο πλήγμα φέρεται να υπέστη ο Λίαμ Πέιν λίγες μέρες πριν τον θάνατό του.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, απολύθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία Universal Music. Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει αρχικά στη Sony ως μέρος των One Direction, και συνήψε συμφωνία με την Capitol Records, μια δισκογραφική ιδιοκτησία της Universal, τον Ιούλιο του 2016 όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του σε ηλικία μόλις 22 ετών. Ο Πέιν φέρεται να ήταν «ενθουσιασμένος» όταν υπέγραψε στην Capitol καθώς η συμφωνία θεωρούνταν πολύ προσοδοφόρα.

Χθες το απόγευμα η Universal Music Group δημοσίευσε μια εικόνα του Λίαμ Πέιν στο Instagram λέγοντας ότι ήταν «συντετριμμένοι» για τον θάνατό του.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν. Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί μέσω της μουσικής του και των αμέτρητων θαυμαστών που ενέπνευσε και που τον λάτρεψαν. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Λίαμ», ανέφερε η ανάρτηση την οποία αναδημοσίευσε και η Capitol Records.

Όπως τονίζει πάντως το ρεπορτάζ, οι πηγές που επιβεβαίωσαν στη MailOnline ότι η δισκογραφική είχε σταματήσει τη συνεργασία της με τον Πέιν ήταν πολλαπλές. «Από όλα τα αγόρια των One Direction, ο Λίαμ βρισκόταν σε λάθος δρόμο μουσικά», τόνισε πηγή.

Λίαμ Πέιν: Είχε παραιτηθεί και ο εκπρόσωπός του -Είχε προβλήματα και με την πρώην του

Στο μεταξύ, αυτόν τον μήνα παραιτήθηκε και ο εκπρόσωπος του Πέιν, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μην διαθέτει εκπροσώπηση στα Μέσα. Η παραίτηση είχε έρθει, μάλιστα, ενώ η πρώην αρραβωνιαστικιά του Πέιν, Μάγια Χένρι, είχε ξεκινήσει δικαστικές διαδικασίες εις βάρος του κατηγορώντας την ότι προσπαθούσε να έρθει επανειλημμένα σε επαφή με την ίδια.

«Είναι σαν να καταρρέει όλη η μουσική καριέρα του Λίαμ που είχε χτίσει από τότε που πήγε σόλο πριν από οκτώ χρόνια, είχαν απομείνει πολύ λίγα για αυτόν. Πρέπει να ήταν εντελώς συγκλονισμένος», δήλωσε πηγή στην βρετανική εφημερίδα.