Home / Ψυχαγωγία / Κόλαφος η Νόνη Δούνια για τον εμμονικό της θαυμαστή: «Δεν ξέρεις που αρχίζει και τελειώνει η ασθένεια του»
Κόλαφος η Νόνη Δούνια για τον εμμονικό της θαυμαστή: «Δεν ξέρεις που αρχίζει και τελειώνει η ασθένεια του»
Σάββατο, 12.10.2024, 17:08
Zappit@ZAPPIT_

“Είχε βάλει εικόνες σαν να έχουμε σχέση, σαν να είναι σύντροφος μου και μπαμπάς των παιδιών μου” αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.

Με αφορμή την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου να κινηθεί νομικά εναντίον εμμονικής του θαυμάστριας, η Νόνη Δούνια θέλησε να μοιραστεί την δική της ιστορία με θαυμαστή στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Μάλιστα, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην βουλευτής εστίασε στον φόβο που αισθάνθηκε κυρίως για τα ανήλικα, τότε, παιδιά της.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρεις πότε και που αρχίζει η τρέλα και τελειώνει κάποιου που έχει τέτοιες συμπεριφορές. Έχω κάνει και γω αγωγή και μήνυση σε αντίστοιχη περίπτωση, η οποία έχει πάρει δυο αναβολές και συνεχίζει πηγαίνοντας στην επόμενη δικάσιμο. Συνήθως οι stalkers αρχίζουν κάπως ήρεμα, μπορεί να ξεκινήσουν με ένα μήνυμα θαυμασμού και εμείς μπορεί να απαντήσουμε «ευχαριστώ πολύ» σε αυτό το μήνυμα θαυμασμού. Συνήθως όμως, όταν βλέπουν ότι δεν εξελίσσονται έτσι όπως θέλουν τα πράγματα, ενώ εκείνοι το βιώνουν τελείως διαφορετικά γιατί νιώθουν ότι έχουν κάποια σχέση μαζί σου, αρχίζουν τα υβριστικά μηνύματα και διάφορα».

«Στη δική μου περίπτωση έχει πάει στο σπίτι της μητέρας μου και έχει μιλήσει με τη μητέρα μου, έχει πάει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να μπει στο αυτοκίνητο μου, έχει πάρει ποσταρίσματα που έχω κάνει εγώ με το τότε ανήλικο παιδί μου και τα έχει βάλει στον δικό του λογαριασμό δίπλα στον εαυτό του σαν να είναι μια δική του οικογένεια. Σαν να έχουμε μια σχέση, σαν να είναι ο μπαμπάς ή να νιώθει ότι είναι ο σύντροφος μου και ότι έχουμε μια σχέση παραπάνω».

«Πράγματα τα οποία δεν ξέρεις πότε θα είναι επικίνδυνα. Γι’ αυτό καλό είναι, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να πηγαίνουμε να το καταγγείλουμε. Πραγματικά δεν ξέρεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο που αρχίζει και τελειώνει η ασθένεια του, γιατί ασθένεια είναι» συμπλήρωσε, επίσης, η Νόνη Δούνια στην τηλεοπτική παρέα του Κώστα Τσουρού το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. «Δεν ξέρεις η τρέλα του άλλου που αρχίζει και που τελειώνει, οπότε πιο πολύ με ένοιαζε και φοβόμουν για τα παιδιά μου».