Ο Παντελής Κωνσταντινίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ στάθηκε ξανά στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει καταλάβει πως έχασε ο ΠΑΟΚ και για το αν υπάρχει θέμα πνευματικό: «Στο 1-0 κάναμε φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο. Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ποιότητα, προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ δεν ειχε να χάσει τιποτα, πήρε ρίσκα και βγήκε στην επίθεση να βρει γκολ.

Πρέπει να βελτιωθούμε εμείς, να εστιάσουμε στα τελειώματα των φάσεων. Να συγκεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Μπορούμε να συζητάμε ώρες πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θα μπορούσε πχ του Ντέλια το σουτ να πάει μεσα και οχι στο δοκάρι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για τις χαμένες ευκαιρίες».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Για την ανασταλτική λειτουργία και για τα ακραία μπακ: «Ο ΟΦΗ δεν εκανε μεγάλες φάσεις, πέραν των γκολ που έβαλε. Έχει γινει λάθος στο πρώτο γκολ κυρίως, αλλά από εκεί και πέρα δεν ήταν ομάδα που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα και δεν χρειάζεται να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι».

Χορηγός Επικοινωνίας