H TikToker που έσκισε ελληνικές σημαίες έξω από γυράδικο στο Νιου Τζέρσεϊ, έγινε viral και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος τοποθετήθηκε για το απίστευτο περιστατικό.

Η TikToker που βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να σκίζει ελληνικές σημαίες έξω από ένα γυράδικο στο Νιου Τζέρσεϊ, πιστεύοντας ότι είναι ισραηλινές έχει γίνει viral.

«Nόμιζα λανθασμένα ότι η ελληνική σημαία ήταν του Ισραήλ και κατέβασα τη σημαία του εστιατορίου ω θεέ μου», τιτλοφόρησε το βίντεο της η γυναίκα, που ακούει στο όνομα «Ambameli», το οποίο έχει περισσότερες από 3,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και εκατομμύρια περισσότερες στο X από την Τρίτη που αναρτήθηκε.

Στο βίντεο η γυναίκα φωνάζει και αρχίζει να ξηλώνει μια σειρά από ελληνικές σημαίες κρεμασμένες έξω από το Efi’s Gyro, όπως ονομάζεται το κατάστημα εστίασης.

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» φώναζε δυνατά, ρωτώντας επιθετικά το προσωπικό που κοίταζε σαστισμένο: «Τι κοιτάτε;».

Δύο μέλη του προσωπικού βγαίνουν τελικά έξω, δείχνοντας μπερδεμένοι και αμήχανοι , μέχρι που ο ένας επισημαίνει ευγενικά ότι αυτές οι σημαίες είναι της Ελλάδαςκαι όχι του Ισραλή.

«Τι; Αλήθεια; Ω, νόμιζα ότι ήταν του Ισραήλ – δικό μου λάθος», είπε σοκαρισμένη η γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Έφη Μιχάλη, η οποία ήταν μόλις 18 ετών όταν άνοιξε το γυράδικο τον Ιούνιο του 2021, επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι η παράξενη επίθεση ήταν πραγματική αλλά ότι είχε συμβεί στις 11 Μαρτίου, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος για τον οποίο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο μόλις τώρα.

Η ίδια δήλωσε ότι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία εκείνη την περίοδο.

«Δεν ήταν ένα σκετς όπως πιστεύουν κάποιοι», είπε, απαντώντας σχετικά με τις διαδικτυακές εικασίες ότι η επίθεση ήταν πολύ χαζή για να είναι αληθινή. «Αυτό δεν ήταν σχεδιασμένο ούτε ήταν υπολογισμένο με οποιονδήποτε τρόπο», επέμεινε, λέγοντας ότι όλοι είχαν «αιφνιδιαστεί» όταν συνέβη.

«Η νεαρή γυναίκα κατέστρεψε περιουσία μου».