Κασσελάκης: Δεν με έχουν διαγράψει, μόνο ο λαός τα διαγράφει όλα

«Δεν με έχουν διαγράψει» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Έδεσσα, όπου παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό, υπογραμμίζοντας ότι «μόνο ο λαός τα διαγράφει όλα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που συνοδευόταν από την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ερωτήθηκε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συγκεκριμένα, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα τι θα γίνει «τώρα που σας έχουν διαγράψει».

«Δεν με έχουν διαγράψει. Δεν με έχουν. Και μόνο ο λαός τα διαγράφει όλα», απάντησε.

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων στην Έδεσσα, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με τους πολίτες.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ με την Θεοδώρα στην πανέμορφη Έδεσσα, 112 χρόνια μετά από την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό. Πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία μας, να αντλούμε έμπνευση από τους αγώνες μας και να γινόμαστε μια καλύτερη κοινωνία. Και βλέποντας σήμερα εδώ τα παιδάκια που έκαναν την παρέλαση με τόση υπερηφάνεια, πραγματικά αισθάνομαι και εγώ προσωπικά ένα αίσθημα ευθύνης. Να προσφέρουμε ως μια εναλλακτική, προοδευτική, πατριωτική, σύγχρονη κυβερνητική λύση στον τόπο, για να μπορέσουν να έχουν την πιθανότητα να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Αυτό είναι το βασικό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε δημοσιογράφους.