Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου τη λίστα Best Workplaces in Technology Hellas 2024 με τις εταιρείες που διακρίνονται ως οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα στον κλάδο της Τεχνολογίας / Πληροφορικής.

Οι εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα επιλέχθηκαν ανάμεσα σε αυτές που έχουν συμμετάσχει στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index του Great Place To Work και έχουν πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον, την περίοδο 8/2023 με 7/2024.

Συνολικά 45 εταιρείες του κλάδου, με περίπου 6.500 εργαζόμενους, έλαβαν την πιστοποίηση μέσα στη χρονική αυτή περίοδο και ήταν υποψήφιες για ένταξη στη λίστα.Η κατάταξη βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι των εταιρειών που συμμετέχουν στην έρευνα (Trust Index score) σε συνάρτηση με τη μεθοδολογία «For All».

Ποιες είναι οι εταιρείες στη λίστα Best Workplaces in Technology

Στη λίστα Best Workplaces in Technology Hellas 2024 διακρίνονται φέτος 27 επιχειρήσεις και οργανισμοί του κλάδου, και παρακάτω ακολουθούν οι επωνυμίες τους με αλφαβητική σειρά:

Ο Γεώργιος Μαύρος, country head του Great Place To Work Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που ανακοινώνουμε τη δεύτερη κατά σειρά ετήσια λίστα Best Workplaces in Tech, στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον κλάδο από τον οποίο προέρχονται οι περισσότερες πιστοποιημένες Great Place To Work – CertifiedTM εταιρείες στην Ελλάδα, και ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη άνθηση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους οργανισμούς που πέτυχαν την ένταξή τους στη λίστα Best Workplace in Tech 2024!».