Καίτη Γκρέυ: Πολλαπλά τα προβλήματα υγείας της – Τι είπαν οι γιατροί στους συγγενείς της

Γνωστή έγινε χθες η είδηση πως η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση από τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/10), έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με την Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, οι γιατροί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια λοίμωξη, η οποία έφερε δέκατα πυρετού, για την θρυλική τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Αν και η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να βγει νικήτρια από πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, το ρεπορτάζ της εφημερίδα αναφέρει ότι αυτή τη φορά οι γιατροί επεσήμαναν στους οικείους της πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς τα πολλαπλά προβλήματα υγείας επιφέρουν συνεχώς νέα.

Ήταν ξημερώματα Τετάρτης όταν ο πολυαγαπημένος της εγγονός Κώστας και η νύφη της Έφη Ηλιάδη, που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, διαπίστωσαν πως η μεγάλη τραγουδίστρια έχει δύσπνοια καθώς και δέκατα πυρετού, τα οποία δεν δικαιολογούνταν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και μαζί με την οικονόμο της Βαλεντίνη ειδοποίησαν το EKAB.

Οι διασώστες, που αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για τη γυναίκα-θρύλο του ελληνικού πενταγράμμου, επέσπευσαν τις διαδικασίες, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και από εκεί να μεταφερθεί στον 7ο όροφο του νοσοκομείου. Αν και η εκατοντάχρονη τραγουδίστρια τον περασμένο Φεβρουάριο αντιμετώπισε για μια ακόμα φορά πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της, με τους γιατρούς τότε να μιλούν για θαύμα και για πολύ γερό οργανισμό, ωστόσο πάλι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται οι επιστήθιοι φίλοι της Χρύσα Παπαϊωάννου, Μαίρη Βιντιάδου και Γιάννης Τζουαννόπουλος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους γιατρούς πως τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουν την εξέλιξη της υγείας της, καθώς πρέπει να υποχωρήσει το αιμάτωμα του εγκεφαλικού που έχει υποστεί.

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση της υγείας της θρυλικής γιαγιάς της ενημερώθηκε και η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της και να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τους θεράποντες γιατρούς της.