Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στη μονοκατοικία της οδού Καΐρη στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας και όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων Βρετανών που ζούσε τα τελευταία 9 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας βρέθηκε γυμνός και πεσμένος ανάσκελα, ενώ η γυναίκα μπρούμυτα φορώντας το κάτω εσώρουχο και από πάνω φανελάκι.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο, ενώ για την πραγματοποίηση αυτοψίας μετέβη στο σημείο και ιατροδικαστής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρώτα απεβίωσε ο άντρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο που είχε κλειστή την πόρτα και απ’ έξω απο την πόρτα βρέθηκαν τοποθετημένα διάφορα αντικείμενα, ήτοι μια κουβέρτα, ένα κάδρο και ένα τραπεζάκι.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.