Το 12ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης, αναμένεται να διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 18-20 Οκτωβρίου με όλα τα νεότερα δεδομένα στη βιοχημεία και τη φυσιολογία της άσκησης, με έμφαση στη μεταφορά της γνώσης από το εργαστήριο στην αθλητική πρακτική.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανάσιο Καμπασακάλη, Πρόεδρο Οργανωτικής επιτροπής 12ου διεθνούς συνεδρίου Βιοχημείας & Φυσιολογίας της Άσκησης, το συνέδριο θα έχει πλούσιο πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καινοτόμες συνεδρίες, ανακοινώσεις πρωτότυπων ερευνητικών εργασιών και εφαρμοσμένα σεμινάρια. Κεντρικοί προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο Prof. Dr. Henning Wackerhage από το Technical University of Munich, με τρεις ξεχωριστές ομιλίες (μία σε κάθε μέρα του συνεδρίου) και ο Καθηγητής Βασίλης Μούγιος από το Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θεσσαλονίκης.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου θα είναι η συνεδρία με τίτλο: «Η σημασία της βιοχημικής αξιολόγησης και της επιστημονικής υποστήριξης στο δρόμο για το Ολυμπιακό μετάλλιο» με καλεσμένους ομιλητές τον Ολυμπιονίκη του Παρισιού Απόστολο Χρήστου, τον προπονητή του Παναγιώτη Βελέντζα και τρία μέλη του επιστημονικού επιτελείου τους. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12:30. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου δίνεται έμφαση στους νεότερους ερευνητές και συνέδρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν νέα δεδομένα και εφαρμογές σε δυναμικά πεδία της Βιοχημείας και της Φυσιολογίας της άσκησης.

Πηγή:ertnews.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας