4 ώρες πριν

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Δείτε βίντεο 11:30, Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 κοινωνία Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με περηφάνια και τιμώντας την επέτειο του “ΟΧΙ“, μαθήτριες και μαθητές από 21 σχολεία της πόλης παρελαύνουν αυτήν την ώρα στην οδό Τσιμισκή.
Εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών χειροκροτούν ακατάπαυστα δίνοντας έτσι τον δικό τους ρυθμό και επευφημώντας την προσπάθεια τους.
Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Κ. Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδης καθώς και η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Μ. Δερμεντζοπουλου.
H παρέλαση γίνεται υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης που παιανίζει γνωστά εμβατήρια. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Μοιράσου το: Φρίκη στην Φλόριντα: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει – Καταδικάστηκε για φόνο δεύτερου βαθμού Οι άνθρωποι που μεγάλωσαν με συναισθηματικά ανώριμους γονείς, συνήθως εμφανίζουν αυτά τα 9 χαρακτηριστικά αργότερα στη ζωή τους Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια να περιορίσουμε την επιβάρυνση των νοικοκυριών από την ακρίβεια

Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι: Ανακάλυψαν θησαυρούς κοντά στο τείχος του Ανδριανού – Η λαξευμένη κεφαλή αγάλματος ηλικίας 1.800 ετών και ο πολύτιμος λίθος με τη μορφή θεού