Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη – Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Θρίλερ με τις σορούς ηλικιωμένου ζευγαριού που εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (12/10).

Συγκεκριμένα οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο σημείο από τον ιδιοκτήτη της οικείας βρήκαν τις σορούς σε προχωρημένη σήψη και απέκλεισαν τον χώρο προκειμένου κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να ερευνήσει το περιστατικό.

Πρόκειται για ζευγάρι από την Αγγλία, το οποίο διέμενε για εννέα χρόνια στη συγκεκριμένη μονοκατοικία. Το τελευταίο διάστημα δεν είχε δώσει σημεία ζωής κι έτσι οι περίοικοι τους αναζήτησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας βρέθηκε γυμνός και η γυναίκα με τα εσώρουχά της.  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού ενώ η γυναίκα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής κι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της γυναίκας στο ισόγειο. Κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν τη σορό του άντρα στο υπνοδωμάτιο. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή. Μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ. Λειτουργούσε το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας.

Περίοικοι δήλωσαν ότι το ζευγάρι είχε αρκετά συχνά καυγάδες. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο ισόγειο βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου.