Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για 32χρονη έγκυο που έχασε τις αισθήσεις της έπειτα από ληστεία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στη Θεσσαλονίκη, όταν μία 32χρονη έγκυος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, έπειτα από ληστεία, όπως κατήγγειλε η ίδια στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:25 το μεσημέρι, στην οδό Ολυμπιάδος στον Εύοσμο. Η 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν άμεσα στο σημείο, ότι άγνωστος/άγνωστοι της άρπαξαν την τσάντα την ώρα που περπατούσε αμέριμνη, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να βρεθεί στο έδαφος.

Η γυναίκα που είναι έγκυος χρειάστηκε άμεσα να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί εξαιτίας της κατάστασής της και σήμανε νέος συναγερμός στις αρχές, αφού οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι από την κυκλοφορία.

Η μεταφορά της κρίθηκε επείγουσα και έτσι στήθηκε «γέφυρα ζωής» με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να προηγούνται του ασθενοφόρου και να «ανοίγουν» τον δρόμο, ώστε να διέλθει γρήγορα και να φτάσει στον προορισμό του.

Τελικά, το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου η γυναίκα υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου.