Πλέον οι Continental GT, Continental GTC και Flying Spur, έχουν νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης Ultra Performance αποτελείται από έναν κινητήρα V8 twin-turbo 4,0 λίτρων, έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία 25,9 kWh. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στα πολυτελή οχήματα με κίνηση σε όλους τους τροχούς να παράγουν συνδυασμένη ισχύ 771 ίππων και 1.000 Nm.

Αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί, επιτρέπουν στις Benltey Mulliner, να επιταχύνουν από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε κάτι παραπάνω από 3,1 δευτερόλεπτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρική αυτονομία, με ταχύτητες έως και 140 χλμ./ώρα, ανέρχεται στα 81 χιλιόμετρα. Όταν το απόθεμα ηλεκτρικής ενέργειας εξαντληθεί, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά με έναν φορτιστή 11 kW.

Από εκεί και πέρα, η ανανέωση της σειράς περιλαμβάνει και στιλιστικές αναβαθμίσεις. Όλα τα μοντέλα φορούν μια νέα μάσκα Floating Diamond που διαθέτει χρωμιωμένο περίβλημα καθώς και κάθετη μπάρα. Χρησιμοποιούν επίσης ειδικούς τροχούς 22 ιντσών, που διαθέτουν σήματα Bentley Mulliner.

Διατίθενται 101 χρώματα βαφής, αν και οι πελάτες μπορούν να πάρουν κλασικές αποχρώσεις καθώς και να ταιριάζουν κατά παραγγελία κατόπιν αιτήματος.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το σύστημα ελέγχου κλιματισμού, στο υπερπολυτελές και γεμάτο εξατομικεύσεις εσωτερικό, διαθέτει πλέον ιονιστές αέρα καθώς και νέο φίλτρο σωματιδίων. Το σύστημα infotainment διαθέτει επίσης νέες οθόνες που δείχνουν την ποιότητα του αέρα μέσα και έξω από το όχημα.