«Φέτος τον Ιούνιο, τα παιδιά μου, μου είπαν ότι η γιαγιά τους (η μάνα της πρώην μου) τους είπε πως οι γονείς τους απάτησαν ο ένας τον άλλον και γι’ αυτό διαλύεται η οικογένειά μας, και αυτός είναι ο λόγος που εκείνοι (τα πεθερικά μου), με μισούν»,

Η πρώην του ζητά να πει ψέματα στα παιδιά τους για τον λόγο που χωρίζουν – «δεν θέλει να μάθουν ότι με απάτησε». Φωτογραφία: Unpslash

Η πρώην του θέλει να πουν ψέματα στα παιδιά τους για τον λόγο που χωρίζουν – «Θα αποκαλυφθεί η απιστία της και θα εκτεθεί»

Ένας άνδρας 30 ετών και η 31 ετών πρώην γυναίκα του, έχουν δύο παιδιά, ηλικίας εννέα και δέκα. Το ζευγάρι χώρισε μετά την ανακάλυψη του άνδρα ότι εκείνη τον απατούσε.

Πλέον, η γυναίκα είναι παντρεμένη με τον άλλοτε εραστή της, με τον οποίο είχαν τελικά σχέση πριν ακόμα γεννηθεί το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

Όταν έμαθε την αλήθεια, ο άνδρας ζήτησε να κάνει εξέταση DNA για να επιβεβαιώσει ότι τα παιδιά είναι δικά του. Τελικά, είναι ο βιολογικός τους πατέρας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα. Πλέον, έχουν τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

«Δεν είπα ψέματα στα παιδιά και απάντησα ότι δεν είναι αλήθεια. Τους μίλησα και τους είπα ότι δεν είναι ανάγκη να μισούν κανέναν εκ μέρους μου, ότι δεν χρειάζεται ν’ αλλάξει τίποτα».

«Όμως άλλαξε. Τα παιδιά το ανέφεραν συνέχεια στην μητέρα τους από τότε που το έμαθαν και τώρα κακολογούν τον νυν άνδρα της πρώην μου».

Τα παιδιά δεν τον συμπάθησαν ποτέ τον τύπο, τώρα όμως δεν θέλουν καμιά σχέση μαζί του. Στην αρχή, η γυναίκα νόμιζε ότι εκείνος ήταν που αποκάλυψε στα παιδιά τον λόγο που χώρισε με τον πρώην της.

Αργότερα όμως, ανακάλυψε ότι τα παιδιά έμαθαν την αλήθεια από την ίδια της την μητέρα.

Το πρόβλημα είναι η πρώην του, η οποία θέλει να πει στα παιδιά ψέματα για τον λόγο που χωρίζουν, ώστε να μην αποκαλυφθεί η απιστία της.

Ο άνδρας έχει ήδη μιλήσει στα παιδιά του που έχουν αναστατωθεί πολύ. Δεν ξέρει αν και πώς θα καταφέρει να αλλάξει την άποψη που έχουν σχηματίσει για την μητέρα τους.

«Αρνήθηκα. Εκείνη μου είπε ότι είμαι αποτυχημένος πατέρας, ότι πληγώνω τα παιδιά μου, καταστρέφω την οικογένεια και ότι, η αγάπη μου για τα παιδιά θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη από το μίσος μου για εκείνη έτσι ώστε να μην τα στρέψω εναντίον της».

Ο άνδρας αναρωτιέται αν είναι λάθος να πει στα παιδιά την αλήθεια σχετικά με την πρώην γυναίκα του.

You missed