Home / Ψυχαγωγία / Η Ναταλία Γερμανού απαντά για το μήνυμα που δεν έστειλε στην Εβελίνα Νικόλιζα
Η Ναταλία Γερμανού απαντά για το μήνυμα που δεν έστειλε στην Εβελίνα Νικόλιζα
Παρασκευή, 4.10.2024, 10:33
Zappit@ZAPPIT_

“Ίσως έχει δίκιο ότι έπρεπε να πω ένα καλή αρχή, αλλά ήμασταν τόσο σε τρέλα εκείνο το Σάββατο” δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμένο. Η παρουσιάστρια του Καλύτερα Δε Γίνεται απάντησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που δεν έστειλε μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα στην πρεμιέρα των Weekenders και το πως το αντιμετωπίζει όταν συνεργάτες της αποχωρούν από την εκπομπή της.

«Την ημέρα που ξεκίνησαν τα παιδιά, η αλήθεια είναι ότι εμείς είχαμε ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ, βέβαια, είχα μείνει με την εντύπωση ότι επειδή λίγες ημέρες πριν ήταν η γιορτή μου και με πήρε για να μου ευχηθεί και μού έγραψε καλή αρχή και καλή σεζόν και της είπα και σε εσάς, είχα μείνει ότι αυτό ισχύει. Ίσως έχει δίκιο ότι έπρεπε να πω ένα καλή αρχή, αλλά ήμασταν τόσο σε τρέλα εκείνο το Σάββατο» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν απογοητεύομαι με τους συνεργάτες μου. Όπως είμαι προχωρώ και πάω στην επόμενη ημέρα. Διατηρώ καλές σχέσεις με όλους. Προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που κάνω και είμαι δοσμένη 100% σε αυτό. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει ότι ίσως θα έπρεπε να τα μαζεύω σιγά σιγά, να πάω σε κανένα νησάκι, να γράψω ένα βιβλίο, να δώσω χώρο και χρόνο σε άλλους ανθρώπου κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.