Καλύτερη είναι η κατάσταση της Μαρινέλλας, με τη σπουδαία ερμηνεύτρια να έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπείες στο νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», εξετάζεται το ενδεχόμενο αν θα λάβει εξιτήριο να επιστρέψει σπίτι της ή αν θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό. Ωστόσο, αυτό θα κριθεί στο προσεχές μέλλον.

Επίσης, διαρκώς στο πλευρό της βρίσκονται η κόρη της και εγγονή της, με την τελευταία να τραγουδάει στη γιαγιά της, κάτι που χαροποιεί ιδιαιτέρως τη σπουδαία ερμηνεύτρια, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι»

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη Μαρινέλλα και ξεκαθάρισε πως «η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία, δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς, έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει».

Χορηγός Επικοινωνίας

Έπειτα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε πως «αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει η θεραπεία σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της οικογένειας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι οι ασθενείς να πηγαίνουν σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες. Νομίζω ότι η αγάπη του κόσμου τη βοήθησε. Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε “εγώ θέλω να ζήσω”. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που παραδίδουν τα όπλα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι, η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Αυτό την ευχαριστεί, αυτή είναι η ζωή της. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει, τόσο καλύτερα είναι».

Πηγή: newsbeast.gr