Τέσσερις αναμετρήσεις στο σημερινό μενού της Stoiximan Superleague και το ενδιαφέρον στα προγνωστικά (27/10/24) είναι αρκετά υψηλό.

Το Betmarket σας παρουσιάζει καθημερινά αναλύσεις από τον αθλητικό κόσμο και προτείνει τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Αστέρας – Ολυμπιακός

Ο Αστέρας μπορεί να δείχνει ομάδα σε κρίση, όμως είναι αήττητος στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα (1-3-1). Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα του μετά από τρεις – αν βάλουμε μέσα και το Κύπελλο – εκτός έδρας αναμετρήσεις και υποδέχεται έναν δύσκολο αντίπαλο. Βέβαια, μέχρι στιγμής στα ντέρμπι έχει πάρει καλά αποτελέσματα, μιας και κέρδισε εκτός τον Παναθηναϊκό (0-1) και ήρθε ισόπαλος με τον Άρη (1-1). Αυτό θα είναι το δεύτερο ματς φέτος με τον Παντελίδη στον πάγκο, οπότε περιμένουμε αμυντική προσέγγιση κι ελάχιστον ρίσκο.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση και πήρε το διπλό στην έδρα της Μάλμε (0-1). Βέβαια, άλλο πρόσωπο εμφανίζει στην Ευρώπη κι άλλο στην Ελλάδα, εκεί όπου ήρθε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό (2-2). Στο σημερινό παιχνίδι περιμένουμε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να παραμείνει συγκεντρωμένος και πιστός στο πλάνο.

Ιδιαίτερα το πρώτο μέρος, αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά τον ρυθμό του αγώνα. Η εκτίμηση είναι πως οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές στην αρχή, με τον Ολυμπιακό να έχει τα ηνία, όμως θεωρούμε πως ο Αστέρας θα αντέξει για ένα ημίχρονο. Επομένως, θα ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο, σε απόδοση 2.40 από τη Fonbet, επιλογή που επιβεβαιώθηκε σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Χορηγός Επικοινωνίας

Παναθηναϊκός – Άρης

Ο Παναθηναϊκός είχε μια δύσκολη ευρωπαϊκή βραδιά μεσοβδόμαδα και δέχθηκε μια πολύ βαριά εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι (1-4). Βέβαια, ένας από τους λόγους της κακής εμφάνισης ήταν το ροτέισον του Αλόνσο, καθώς το μυαλό του ήταν αρκετά στη σημερινή αναμέτρηση. Για τους γηπεδούχους, η σημερινή μάχη είναι τελικός και η νίκη επιτακτικής σημασίας, οπότε ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να βάλει στο ματς όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα. Βέβαια, το πιθανότερο σενάριο είναι να υιοθετήσει το παιχνίδι του αντιπάλου και να δώσει την μπάλα στον Άρη, με σκοπό να τον παρασύρει και να δημιουργήσει κενούς χώρους.

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι φορμαρισμένος κι έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και βλέπει την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο να έχει αντίκρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αποκτήσει πολύ γρήγορα ομοιογένεια, ενώ οι μονάδες που έχει στον χώρο του άξονα είναι εξαιρετικές, γεγονός που την ανεβάζει επίπεδο. Σήμερα, είναι αουτσάιντερ και το γνωρίζει, όμως αυτός είναι ένας ρόλος που του πάει.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στα στατιστικά. Ο Άρης είναι μια ομάδα που κρατά την μπάλα και πιέζει αρκετά τον αντίπαλο όταν δεν την έχει. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να επιτρέψει με τίποτα στον αντίπαλο να χτίσει τον ρυθμό του. Επομένως, περιμένουμε φάουλ κι από τις δύο πλευρές και θα ποντάρουμε στο 32+ φάουλ, σε απόδοση 2.02 από τη Novibet.

Betmarket επιλογές

17:00, Αστέρας – Ολυμπιακός: Χ ημίχρονο, σε απόδοση 2.40

18:00, Παναθηναϊκός – Άρης: 32+ φάουλ, σε απόδοση 2.02