Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Realfm 97,8 για το νέο τραγούδι «Ζωή μου ρούχο μου» και τη μουσική παράσταση στο «Παλλάς»

Για το νέο τραγούδι της «Ζωή μου ρούχο μου» και τη μουσική παράσταση στο Παλλάς με τίτλο «Τα τραγούδια των άλλων που αγάπησα» μίλησε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια είπε για το καινούριο τραγούδι ότι «είναι τρομερό έπειτα από 49 ολόκληρα χρόνια να ακούω ένα τραγούδι που έχω δουλέψει 6-7 μήνες και μόλις το ακούω από το ραδιόφωνο, να έχω την ίδια συγκίνηση, την ίδια αγωνία, την ίδια λαχτάρα. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τα τραγούδια».

«Ζωή μου, ρούχο μου» λοιπόν το καινούριο τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που με συγκίνησε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι αυτό το υπέροχο φτερούγισμα της καρδιάς, το ένστικτο, η ανατριχίλα στο δέρμα που σε κάνει να νιώθεις ότι αυτό το τραγούδι χτύπησε κέντρο» περιέγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν θα κάνει επιτυχία αλλά αυτό που με συναρπάζει με τα τραγούδια είναι ότι από την πρώτη λέξη μπορώ να καταλάβω τι θα έρθει μετά. Και πραγματικά με αυτόν τον σπουδαίο συνθέτη, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη που θα αφήσει πολύ όμορφα τραγούδια, έχουμε βρει μια πολύ όμορφη συνεργασία. Είναι σαν να γνωριζόμαστε από παλιά. Και η Λίνα Δημοπούλου έχει γράψει καταπληκτικό στίχο. Της έχω πει “έχεις ανεβάσει τον πήχη και να δω τι θα κάνεις στο επόμενο”. Είναι ένα σπαρακτικό ερωτικό τραγούδι».

Για τη μουσική παράσταση στο Παλλάς, «Τα τραγούδια των άλλων που αγάπησα», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε ότι «ήταν μια σκέψη που γυρνούσε σαν δορυφόρος και ήρθε η στιγμή να βγει στο φως. Θα τραγουδήσω τραγούδια της Αλεξίου, του Σαββόπουλου, του Κορκολή, του Χατζηγιάννη, του Κότσιρα και πολλών άλλων καλλιτεχνών» και συνέχισε λέγοντας:

«Το περιμένουμε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Είναι ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα. Θα είναι μια πολυμελής ορχήστρα 14 εξαιρετικών μουσικών υπό τη διεύθυνση του ταλαντούχου μαέστρου, Άρη Αντωνιάδη που «είναι σπίθα σκέτη». Είναι μόνο 32 ετών με περγαμηνές και υποτροφίες».

Όπως είπε «οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 11-12 Νοεμβρίου στο Παλλάς και πριν από αυτό, στις 2 Νοεμβρίου θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη, στο Ράδιο Σίτι».