Σενάριο από κινηματογραφική ταινία θυμίζουν όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο με πρωταγωνιστεί έναν 26χρονο που προκάλεσε τρία τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα στο ύψος της νέας διασταύρωσης των Αρμενων στο Ρέθυμνο, ο νεαρός ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο και στη συνέχεια έκλεψε ένα αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγει.

Ωστόσο στην πορεία του συγκρούστηκε με αλλά δυο οχήματα και εν τελεί συνελήφθη σύμφωνα με το Goodnet.gr

Ειδικότερα τα ξημερώματα της Κυριακής στο ύψος της διασταύρωσης των Αρμενων δυο οχήματα, αυτό που οδηγούσε ο 26χρονος και ένα ακόμη με οδηγό έναν 60χρονο συγκρούστηκαν μετωπικά.

Ο 60χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Διερχόμενα οχήματα σταμάτησαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν ενώ αστυνομικοί της τροχαίας και πυροσβέστες έδωσα μια τιτάνια μάχη για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία.

Τότε σύμφωνα με το Goodnet.gr ο 26χρονος άνδρας με αστραπιαίες κινήσεις μπήκε σε αυτοκίνητο μιας γυναίκας που είχε σταματήσει στο σημείο να βοηθήσει και διέφυγε.

Ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία με κατεύθυνση το Σπηλι.

Στη διάρκεια της διαδσρομής αυτής συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα, ένα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ένα ακόμη στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι δύο αυτές συγκρούσεις ανέκοψαν την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο ύψος της διασταύρωσης της Πάλε.

Ευτυχώς, από τις δύο τελευταίες συγκρούσεις δεν προέκυψε άλλος τραυματισμός. Ωστόσο ο 60χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθυμνης.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς και το λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη όπου παραπέμπεται με κατηγοριες για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.