Την κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών του Αγρινίου έχει προκαλέσει καταγγελία που υποβλήθηκε για περιστατικό που φέρεται να συνέβη τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικότερα, σε δημοτικό σχολείο της πόλης, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν καταγγελθεί, μαθητής μαζί με έναν ακόμη συνομήλικο του, φέρεται εν ώρα διαλείμματος, παρουσία κι άλλων παιδιών να απείλησαν συμμαθητή τους με αιχμηρό αντικείμενο.

Έπειτα από την καταγγελία γονιού έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς παράμετροι της υπόθεσης, με τις Αρχές να σχηματίζουν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.

Νεότερες πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν πως η μητέρα του δεκάχρονου παιδιού που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση, θορυβημένη έψαξε σε χώρους γύρω από το σχολείο και βρήκε στιλέτο, το οποίο και παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν το εύρημα σχετίζεται με όσα έχουν καταγγελθεί.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως και οι δικαστικές αρχές θα κρίνουν για την ποινική διαχείριση της υπόθεσης.

Μένει να αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς συνέβη, καθότι το περιστατικό έγινε γνωστό στους γονείς και συζητήθηκε το προηγούμενο διάστημα, με τις Αρχές να χειρίζονται με λεπτότητα την υπόθεση, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες παραμέτρους που ισχύουν στο εκάστοτε σχολικό περιβάλλον.