Η Mo’Cycle παρουσίασε ένα καινοτόμο παντελόνι τζιν μοτοσικλέτας με αερόσακο.

Οι περισσότερες μοτοσικλετιστές στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε κράνος, μπουφάν και γάντια, αλλά παραμελούμε λίγο το παντελόνι και τις μπότες. Η αλήθεια είναι ότι δεν βολεύουν ιδιαίτερα στην ευκινησία, ωστόσο οι περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία (98%) των ατυχημάτων με ελαφριούς τραυματισμούς έχουν να κάνουν με το κάτω μέρος του σώματος.

Αυτός είναι ο λόγος που η Mo’Cycle αποφάσισε να επικεντρωθεί στην κατασκευή μοτοσικλετιστικών παντελονιών και μάλιστα με αερόσακους. Το νέο αυτό προϊόν στοχεύει να ενισχύσει την ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης προστατεύοντας το κάτω μέρος του σώματος.

Το τζιν της Mo’Cycle με αερόσακο αποτελείται από δύο τμήματα. Το ένα είναι το παντελόνι και το δεύτερο ο αερόσακος. Πρώτα ο αναβάτης φοράει το σύστημα αερόσακου και έπειτα το τζιν το οποίο με φερμουάρ ενώνεται με το σύστημα αερόσακου.

Σε περίπτωση πτώσης η ανάφλεξη του αερόσακου γίνεται σε 100 ms και προστατεύει τους μηρούς, τους γλουτούς και τα γόνατα του αναβάτη χάρη στο σύστημα Knox Micro-Lock.

Το σύστημα της Mo’Cycle είναι αποσπώμενο και μπορεί να πλυθεί ξεχωριστά, ενώ διατίθεται σε μαύρο και μπλε χρώμα. Η τιμή του ξεκινάει από τα 799 ευρώ.