“Στις 7 Οκτωβρίου 2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Φάληρου Θεσσαλονίκης, ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον.), 55 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 9 Οκτωβρίου 2024, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον) έχει ύψος 1.74 μ., είναι περίπου 90 κιλά, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, σκούρα γκρι-μπλε κοντομάνικη μπλούζα.

Στην έκδοση missing alert για την εξαφάνιση ενός 55χρονου άνδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη προχώρησε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, με τις αρμόδιες αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κ. Ελευθέριο Αντωνιάδη ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Φαλήρου, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού τα ίχνη του χάθηκαν στις 7 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του “το Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε στην άμεση δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο”.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρονται τα εξής:

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple“

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας