Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League το βράδυ της Κυριακής (13/10/24) και το BetMarket έχει τα προγνωστικά στοιχήματος.

Επιστροφή στην βάση της για την «γαλανόλευκη», η οποία μετά το τεράστιο διπλό επί της Αγγλίας δίνει τον δεύτερο αγώνα αυτής της διακοπής, αυτή τη φορά με την Ιρλανδία.

Ενδιαφέρον για στοίχημα υπάρχει βέβαια και στις εκλογές, καθώς οι εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ είναι στο προσκήνιο.

Προγνωστικά Ελλάδα – Ιρλανδία (13/10/24)

Ανάλυση Ελλάδας

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο. Σαφώς και η νίκη επί της Αγγλίας έδωσε τεράστια ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από την άλλη, βέβαια, οι μνήμες είναι ακόμα πολύ νωπές από τον ξαφνικό θάνατο του πρώην διεθνή, Τζορτζ Μπάλντοκ. Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό πλαίσιο, η «επίσημη αγαπημένη» πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση την τελευταία δεκαετία κόντρα στα «τρία λιοντάρια». Δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπο με τον οποίο επετεύχθη. Η Ελλάδα δεν φοβήθηκε τον αγώνα, διεκδίκησε ό,τι της αναλογούσε και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Χορηγός Επικοινωνίας

Ανάλυση Ιρλανδίας

Σημαντικότατο βήμα στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού έκανε η Ιρλανδία, παίρνοντας σπουδαίο διπλό επί της Φινλανδίας και πλέον στο χέρι της είναι να διατηρήσει την 3η θέση. Ξέρει, βέβαια, πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάτι περισσότερο, με δεδομένο πως έχει σήμερα πολύ δύσκολο έργο, ενώ στα εναπομείναντα παιχνίδια θα αντιμετωπίσει και την Αγγλία. Σε κάθε περίπτωση, κρατά το γεγονός πως είχε διπλάσιες ευκαιρίες από την Φινλανδία, αλλά και το γεγονός πως σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Ελλάδα, αύξησε κατά πολύ τα xGoals της. Βέβαια, αυτό είναι και αποτέλεσμα της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Προγνωστικά Ελλάδα – Ιρλανδία (13/10/24): Τα σημεία

Δεν είναι τόσο εύκολο το σημερινό παιχνίδι, όσο μπορεί να το έχει το κοινό στο μυαλό του. Είδαμε και στον αντίστοιχο αγώνα στην Ιρλανδία πως η Εθνική δεν βρήκε πολλές φάσεις για γκολ. Συν τοις άλλοις, ακόμα οι πληγές για τους διεθνείς είναι νωπές με το περιστατικό με τον Μπάλντοκ. Μπορεί οι σφυγμοί να ήταν ανεβασμένοι στον αγώνα με την Αγγλία, οι συνθήκες, όμως σήμερα θα είναι διαφορετικές.

Αν κάτι δεν μπορούμε να είναι δούμε, είναι γκολ από πλευράς φιλοξενούμενων. Η «γαλανόλευκη» έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία και παρόντος του Κουλιεράκη έχει αποκτήσει την απαραίτητη σκληράδα, αλλά και συνέπεια στην αποφυγή λαθών σε μεταβάσεις. Εύκολα ή δύσκολα η Ελλάδα θα φτάσει στα νίκη. Θα προτιμήσουμε, όμως, την safe επιλογή του 1Χ και No Goal σε απόδοση 1.97 στην Winmasters. Σημείο το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις 5/6 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες συνολικά. Παράλληλα, η Ελλάδα έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο σημείο και στα τελευταία 5/7 παιχνίδια της και τα δύο που δεν πέρασαν ήταν κόντρα σε Ολλανδία και Γαλλία.

Προγνωστικά Ελλάδα – Ιρλανδία (13/10/24): Το ειδικό

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς στο Γουέμπλεϊ. Ούτε σκόραρε, ούτε έδωσε κάποια ασίστ. Ο λόγος του, όμως, στα αποδυτήρια, αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης στην μικτή ζώνη, έδειξε γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Στο αμιγώς αγωνιστικό πλαίσιο, ο έμπειρος επιτελικός μέσος δεν έχει βρει τα πατήματα του στον Παναθηναϊκό φέτος. Με την Εθνική όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δύο ασίστ κόντρα στην Ιρλανδία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, ασίστ και στον πρώτο αγώνα με την Φινλανδία. Η μπάλα περνά συνεχώς από τα πόδια του και είτε ψάχνει ο ίδιος την εκτέλεση είτε την τελική δημιουργία. Γι’ αυτό και θα τον επιλέξουμε για να σκοράρει ή να δώσει ασίστ σε απόδοση 1.90 στην Novibet.

Ελλάδα – Ιρλανδία: Betmarket επιλογές

21:45, Ελλάδα – Ιρλανδία: 1Χ & No Goal, σε απόδοση 1.97

21:45, Ελλάδα – Ιρλανδία: Μπακασέτας γκολ ή ασίστ, σε απόδοση 1.90