Η Γκοργκόλης Α.Ε. στις 30 Οκτωβρίου εγκαινιάζει έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 1.100 τ.μ.

Μια νέα εμπειρία στους πελάτες της θέλει να δώσει η Γκοργκόλης Α.Ε. εγκαινιάζοντας το Athens Moto Hall. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 1.100 τ.μ. ο οποίος υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στον επισκέπτη για τις μοτοσικλέτες της QJMotor, της Kove και της Zontes.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μοντέλα, να πραγματοποιήσουν test rides και φυσικά να έχουν μία πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση για τα προϊόντα. Το Athens Moto Hall βρίσκεται στη Θησέως 303, Καλλιθέα και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 30 Οκτωβρίου.

Για να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης, Η Γκοργκόλης Α.Ε. ετοίμασε και εκπλήξεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις σημαντικές προσφορές με μόνη υποχρέωσή τους να επισκεφτούν το χώρο της έκθεσης και να παραλάβουν την WELCOME-ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ, η οποία προσφέρει εκπληκτικές προσφορές, δώρα και υπηρεσίες για δημοφιλή μοντέλα της QJMotor.

Η ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ προσφέρει για τα μοντέλα SRT 700 S/SX – SVT650 – SVT650X δωρεάν παροχή του σετ 3 βαλιτσών αλουμινίου (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων) ή 24μηνο άτοκο διακανονισμό ή δωροκάρτα 800 ευρώ για προμήθεια εξοπλισμού μοτοσυκλέτας και αναβάτη

Παράλληλα, για τα μοντέλα SRV300 – SRK125s τα οφέλη περιλαμβάνουν 24μηνο άτοκο διακανονισμό. Επιπλέον των παραπάνω δώρων και προσφορών, για τα μοντέλα SRT 550 S/SX – SVT 650/650X – SRT 700 S/SX – SRT 800 SX παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης εγγύησης 3 ετών ή 4 ετών.