Το καινούριο Morbidelli SC125LX δείχνει το δρόμο στα ψηλόροδα 125άρια scooters χάρη στον αξεπέραστο εξοπλισμό του.

Η Morbidelli ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στις αγορές ότι τα δίκυκλά της θα είναι στιλάτα, καινοτόμα και κυρίως πλήρως εξοπλισμένα δίνοντας τη δυνατότητα στον αναβάτη να απολαύσει τις καθημερινές του διαδρομές με όλες τις ανέσεις που μπορεί να του προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Το Morbidelli SC125LX πρόσφατα πάτησε τους τροχούς του στους ελληνικούς δρόμους και ακολουθεί ακριβώς αυτήν τη φιλοσοφία της ιταλικής εταιρείας. Το νέο scooter είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και γκρι, από το δίκτυο της Motoway. Η τιμή του είναι στα 2.690 ευρώ.

Το Morbidelli SC125LX είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 124,6 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,2 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 11,2 Nm στις 6.500 σ.α.λ. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT.

Το scooter της Morbidelli είναι εξοπλισμένο με ένα ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 260 χιλ. εμπρός και 240 χιλ. πίσω με σύστημα ABS.

Εκτός από τη μεγάλη και άνετη σέλα, την ευρυχωρία της θέσης οδήγησης και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, οι Ιταλοί έχουν προσθέσει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Elegance). Επιπλέον, το SC125LX διαθέτει USB θύρα φόρτισης, LED φώτα και ψηφιακή οθόνη LCD.