Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024, 6:45 μμ

Aνανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές και ποιοτική ψυχαγωγία συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση του ATTICA TV για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Με νέα δυναμική υποδέχτηκε το ATTICA TV, εκπροσώπους τύπου και στελέχη του εμπορικού και του διαφημιστικού κόσμου, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο RIVIERA COAST σε μια λαμπερή βραδιά, για την παρουσίαση του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού που βρίσκεται ήδη στον …..αέρα.! Το ATTICA TV συνεχίζει και φέτος να αποκαλύπτει «όσα δεν λένε οι άλλοι» και με συνέπεια σε αυτή την στρατηγική, μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας, τις ειδήσεις και τα γεγονότα από την Ελλάδας και το εξωτερικό με αξιοπιστία και χωρίς γκρίζες ζώνες. Το ATTICA TV έχει ενισχύσει την ποιοτική του ψυχαγωγία με νέα προγράμματα, πρόσωπα αλλά και ντοκιμαντέρ παρουσιάζοντας μια πολυσχιδή πρόταση για την φετινή τηλεοπτική σεζόν Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Χουδαλάκης και η Μάγκυ Δόυση, που με την υποστήριξη της διεύθυνσης προγράμματος ανέλαβαν να μας ξεναγήσουν βήμα βήμα στο πολυποίκιλο πρόγραμμα του σταθμού ενώ το παρών έδωσαν πολλά στελέχη του καναλιού αλλά και οι πρωταγωνιστές των εκπομπών του ATTICA TV.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Την αυλαία του καθημερινού προγράμματος ανοίγει η Ευαγγελίνα Βόσνου με την νέα πολιτιστική εκπομπή «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» κάθε απόγευμα στις 17:00 με ένα πολυσέλιδο τηλεοπτικό μαγκαζίνο, ενώ κάθε απόγευμα στις 18:00 ακολουθεί το «RESTART» με τον Αλέξανδρο Κλώσσα αναμεταδίδει όλες οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, μέσα από μια εκπομπή γνώμης και διαλόγου. Την σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Χουδαλάκης στις 19:00 με το «ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ» παρουσιάζοντας την επικαιρότητα από τη… «σωστή πλευρά της δημοσιογραφίας». Ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ στις 21:00. Ειδήσεις με αξιοπιστία και ενημέρωση χωρίς γκρίζες ζώνες. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη η Αθηνά Σούτζου και από Παρασκευή έως και Κυριακή η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ATTICA TV.

Τα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.0» επιστρέφουν κάθε βράδυ στις 22:00 και φέτος με τον Γιώργο Μελιγγώνη ενώ σχολιάζουν η Μάγκυ Δούση και ο Νίκος Ελευθερόγλου. Η Μάγκυ Δούση επιστρέφει αυτό τον μήνα για να ανοίξει για άλλη μια χρονιά το «BLACK BOX». Μια εκπομπή συνεντεύξεων με φιλοξενούμενους τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής, ξετυλίγοντας αθέατες όψεις της προσωπικής τους διαδρομής με αποκαλυπτική διάθεση και χωρίς γκρίζες ζώνες.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Μια νέα πνοή στο ATTICA TV δίνουν φέτος οι νέες προτάσεις ψυχαγωγίας. Η Ίνα Ταράντου επιστρέφει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα με την εκπομπή «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ» σε έναν τηλεοπτικό ρόλο που αγαπά και συναντά τους ανθρώπους που μας εμπνέουν, στα μέρη που τους έχουν καθορίσει. Κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα, η σειρά των εκπομπών «INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με τον Άρη Χατζηστεφάνου από τη Νέα Υόρκη και τον Χρήστο Αβραμίδη από την Αθήνα και αναζητούν καλά κρυμμένες ιστορίες πίσω από αντικείμενα και καταστάσεις της καθημερινότητας μας. Μία πρωτότυπη σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» έρχεται στο ATTICA TV κάθε Τετάρτη τα μεσάνυχτα. Γνωστά και λιγότερο γνωστά γεγονότα της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας μέσα από συγκλονιστικές μαρτυρίες και επιστημονική τεκμηρίωση.